Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mazaricos F.C. (1433579) - Missdirecteam (123357) » 501419578: T45/J1/II

Liga 501419578 Información oficial sobre el partido 501419578 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / II.3 (3406)

Mazaricos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazaricos F.C.' en el partido 0 - 5 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
0 - 1 Sujay Jha (14')
0 - 2 Samson Karyagin (22')
0 - 3 Rudolf Grundler (27')
0 - 4 Lertsun Gaztañalde (49')
0 - 5 Samson Karyagin (55')
Mazaricos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazaricos F.C.' en el partido 0 - 5 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mazaricos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazaricos F.C.' en el partido 1 - 2 Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,8 % 3,3 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mazaricos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 9 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 9 en Antonio García Moreno ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Luis Murguía el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Julio Facio va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 26 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Ricardo Guendica va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ricardo Guendica es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Missdirecteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sujay Jha va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Samson Karyagin de Missdirecteam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): El Missdirecteam era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Rudolf Grundler va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Lertsun Gaztañalde va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 4. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Ricardo Guendica.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Samson Karyagin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 55, i va fer pujar el 0 - 5 per a Missdirecteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Samson Karyagin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Mingo García de Missdirecteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.