Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Canadian Marketing (1455847) - Los Benditos (49037) » 501419500: T45/J9/II

Liga 501419500 Información oficial sobre el partido 501419500 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / II.1 (3404)

ShooterBallers Alineación oficial del equipo 'ShooterBallers' en el partido 1 - 3 Los Benditos Alineación oficial del equipo 'Los Benditos' en el partido
0 - 1 Kor Hengeveld (17')
Vasily Krutkin (22') 1 - 1
1 - 2 Diego Sáez (24')
1 - 3 Rafael Osorio Acevedo (67')
ShooterBallers Alineación oficial del equipo 'ShooterBallers' en el partido 1 - 3 Los Benditos Alineación oficial del equipo 'Los Benditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ShooterBallers Alineación oficial del equipo 'ShooterBallers' en el partido 1 - 3 Los Benditos Alineación oficial del equipo 'Los Benditos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ShooterBallers

Goles Goles

  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Javier 'On Fire' Satrústegui va treure un córner llarg cap al segon pal que en Vasily Krutkin, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ShooterBallers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar García-Barberena, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Noelio Paxe va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 211 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Noelio Paxe hauria d'haver estat gol al minut 55 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): ShooterBallers van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Cédric Dumoulin va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Los Benditos

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de Benditos Kor Hengeveld va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Benditos va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 24. Diego Sáez va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rafael Osorio Acevedo va augmentar l'avantatge de Benditos a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Diego Sáez es va quedar sol davant del porter, al minut 28. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Diego Sáez després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Fermín Monsalve va poder desviar-lo a córner.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alberto Vega Gallego va ser clau en la jugada d'atac de Benditos al minut 37, quan ell mateix va fer una passada brutal a Diego Sáez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Misagenes Barkouch va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Rafael Osorio Acevedo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 68, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Fermín Monsalve va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José Igueríbar, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Misagenes Barkouch de Benditos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.