Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Melicena (314264) - La Quinta Del Yogurt (1599000) » 486884528: T44/J9/VII

Liga 486884528 Información oficial sobre el partido 486884528 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.482 (38518)

Axóuxere Alineación oficial del equipo 'Axóuxere' en el partido 0 - 1 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
0 - 1 Ismael Cenarbe (4')
Axóuxere Alineación oficial del equipo 'Axóuxere' en el partido 0 - 1 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Axóuxere Alineación oficial del equipo 'Axóuxere' en el partido 0 - 4 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Axóuxere

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Axóuxere van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 89 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar László Rédey, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Roberto Río va estar a punt de marcar al minut 89 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Axóuxere es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Marian Gheorghe no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ivan Ripoll al camp.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Axóuxere va fer una substitució al minut 83. Anastasio Elhorriburu va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gerardo del Nuevo.

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a La Quinta prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ismael Cenarbe.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Edgar Llorens va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 13, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro Vidanía va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 206 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Antonio García de la Plata va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Vidanía, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. La Quinta va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alejandro Vidanía va fer al minut 59 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Antonio García de la Plata, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 280 Minuto 85 (Ocasión de falta): Alejandro Gilete va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Fernando Quintero que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sixte Ballada de La Quinta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.