Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

^RaiDDeN^ (438053) - Mataos S.D (1415569) » 486836766: T44/J10/VI

Liga 486836766 Información oficial sobre el partido 486836766 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VI.653 (14971)

^RaiDDeN^ Alineación oficial del equipo '^RaiDDeN^' en el partido 0 - 0 C.F. Alas de Jupiter Alineación oficial del equipo 'C.F. Alas de Jupiter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
^RaiDDeN^ Alineación oficial del equipo '^RaiDDeN^' en el partido 1 - 1 C.F. Alas de Jupiter Alineación oficial del equipo 'C.F. Alas de Jupiter' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,7 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

^RaiDDeN^

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a ^RaiDDeN^ per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Christian Piguillet, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ^RaiDDeN^ va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Astola, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Simeon Vúrbanov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Octavian Oltean va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Răzvan-Ioan Mânzat rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Sebastián Amendolara de ^RaiDDeN^ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Astola.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sebastián Amendolara va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

C.F. Alas de Jupiter

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del J. Wings que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Toni Kroess, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toni Kroess de J. Wings va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 83 (Lesión (no subst.)): Javier Gómez de J. Wings no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.