Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Isturgi FC (47416) - F.C. Bar'lona (797589) » 486812572: T44/J9/VI

Liga 486812572 Información oficial sobre el partido 486812572 en Hattrick

04.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VI.221 (14539)

U.D casas de juan nuñez Alineación oficial del equipo 'U.D casas de juan nuñez' en el partido 0 - 2 F.C. Bar'lona Alineación oficial del equipo 'F.C. Bar'lona' en el partido
0 - 1 Manuel Astola (36')
0 - 2 Baptista Montagut (63')
U.D casas de juan nuñez Alineación oficial del equipo 'U.D casas de juan nuñez' en el partido 0 - 2 F.C. Bar'lona Alineación oficial del equipo 'F.C. Bar'lona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D casas de juan nuñez Alineación oficial del equipo 'U.D casas de juan nuñez' en el partido 2 - 1 F.C. Bar'lona Alineación oficial del equipo 'F.C. Bar'lona' en el partido
Tiene mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,4 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D casas de juan nuñez

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): casas va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Jeronim Šimleša va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, César Barriuso de Miguel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): César Barriuso de Miguel va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Xerardo Cobas no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alejandro Rojas no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Markus Helenius de casas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 87, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Markus Helenius de casas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): casas va fer una substitució al minut 40. Artur Machel va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rafa Milán.

F.C. Bar'lona

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Blazers sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Manuel Astola va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Baptista Montagut de Blazers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 63 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Enzo Torrealba va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antonio Arizmendi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuel Astola. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Blazers van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Manuel Astola, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.