Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ROBERCARRERA (435567) - GoingMerry FC (776823) » 486800671: T44/J1/VI

Liga 486800671 Información oficial sobre el partido 486800671 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VI.9 (14327)

ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 2 - 1 GoingMerry FC Alineación oficial del equipo 'GoingMerry FC' en el partido
0 - 1 Marco Mascetti (33')
Korneel Dockx (64') 1 - 1
Diego Ruiz Álvarez (67') 2 - 1
ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 2 - 1 GoingMerry FC Alineación oficial del equipo 'GoingMerry FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 5 - 0 GoingMerry FC Alineación oficial del equipo 'GoingMerry FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROBERCARRERA

Goles Goles

  • 111 Minuto 64 (Gol por el centro): Korneel Dockx s'emportà una gran ovació del públic local al minut 64, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Diego Ruiz Álvarez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ROBERCARRERA es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): ROBERCARRERA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Korneel Dockx va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Isaam Ahusan.
  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Julián Elcareta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ROBERCARRERA.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Anillo va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Isaam Ahusan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Ricardo Masa va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Verano va intentar anar-se'n per velocitat al minut 47 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El jugador de ROBERCARRERA Óscar Sarria quasi va assolir l'empat al minut 59 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Korneel Dockx va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 26 (Lesión): ROBERCARRERA es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pablo Cárdenas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ricardo Masa al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): En Julián Elcareta va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

GoingMerry FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de GoingMerry eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 33, Marco Mascetti va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dario Straum de GoingMerry va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): En Alberto Bareyre ocupà el lloc d'en Adrián Tabernero al 10 minuts, dos minuts després que el jugador de GoingMerry quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.