Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - C.D.BARBERA (1335357) » 486796504: T44/J11/V

Liga 486796504 Información oficial sobre el partido 486796504 en Hattrick

18.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / V.190 (5703)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 1 - 1 ARAKIA Alineación oficial del equipo 'ARAKIA' en el partido
0 - 1 Pepe Pérez Peña (87')
David Manzano López (88') 1 - 1
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 1 - 1 ARAKIA Alineación oficial del equipo 'ARAKIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 3 - 0 ARAKIA Alineación oficial del equipo 'ARAKIA' en el partido
Tiene mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en David Manzano López va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Dream Cat empatava el partit, 1 a 1, al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Stoffel Mateman va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Roland Fazekas del Dream Cat ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Tomislav Ivanković va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dream Cat.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gennaro Benveniste! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Dream Cat va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Stoffel Mateman en un 1 contra 1 amb el porter Roberto Rudello, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Justino Sequeira de Dream Cat va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ARAKIA

Goles Goles

  • 174 Minuto 87 (Gol de penalti): ARK va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Pepe Pérez Peña va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Pío Portillo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Slavey Enchev va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfred Cifré que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): ARK va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan Gustavo Panato va quedar-se sol davant el porter Bernard de Jonge, però aquest va poder aturar el xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de ARK, en Antonio Sánchez Ortiz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.