Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zetatinakos (1368799) - Los Hombres de Charlie (493101) » 486789306: T44/J4/V

Liga 486789306 Información oficial sobre el partido 486789306 en Hattrick

30.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / V.62 (5575)

Daninho Stars Alineación oficial del equipo 'Daninho Stars' en el partido 1 - 4 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
Karl Pedersen (4') 1 - 0
1 - 1 José Antonio Zúñiga García (18')
1 - 2 José Antonio Zúñiga García (28')
1 - 3 Rutmer Brandaris (30')
1 - 4 Jean-Christophe Ducrot (76')
Daninho Stars Alineación oficial del equipo 'Daninho Stars' en el partido 1 - 4 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Daninho Stars Alineación oficial del equipo 'Daninho Stars' en el partido 3 - 4 Los Hombres de Charlie Alineación oficial del equipo 'Los Hombres de Charlie' en el partido
Tiene mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,0 % 48,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daninho Stars

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Karl Pedersen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Daninho se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gert-Jan Wolfsen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Germán Ríos Ríos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 202 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Daninho va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 58 que Jacinto Jorge Cayolla no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Heinrich Posch va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 7 (Tirita (médico)): Xaver Weigerding es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Los Hombres de Charlie

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 en José Antonio Zúñiga García va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Passats 28 minuts de partit, CharlieMen es va posar per davant amb un 1 - 2 quan José Antonio Zúñiga García es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 30 en Fryderyk Badowski va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Rutmer Brandaris podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 3 va pujar al marcador.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 76 de partit va donar a CharlieMen l'avantatge per 1 - 4. Jean-Christophe Ducrot en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rodolfo Vidal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Rodolfo Vidal de CharlieMen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jérémy Lecat de CharlieMen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jérémy Lecat de CharlieMen va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".