Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chapoteo Team (796145) - LA PENA C.F. (772761) » 486785123: T44/J7/IV

Liga 486785123 Información oficial sobre el partido 486785123 en Hattrick

20.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / IV.51 (3474)

Lion's Devils Alineación oficial del equipo 'Lion's Devils' en el partido 1 - 1 LA PENA C.F. Alineación oficial del equipo 'LA PENA C.F.' en el partido
0 - 1 Kerwin Hift (3')
Péter Garnai (83') 1 - 1
Lion's Devils Alineación oficial del equipo 'Lion's Devils' en el partido 1 - 1 LA PENA C.F. Alineación oficial del equipo 'LA PENA C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lion's Devils Alineación oficial del equipo 'Lion's Devils' en el partido 2 - 0 LA PENA C.F. Alineación oficial del equipo 'LA PENA C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lion's Devils

Goles Goles

  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Péter Garnai s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jason Smabers hauria d'haver estat gol al minut 28 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Yuri Beretta hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Tino Rinne havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Tino Rinne de Lions va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 42, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Lions va estar a punt de posar-se per davant al minut 88 però Jason Smabers va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en José Ramón Pérez no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

LA PENA C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mats Göransson el va rematar Kerwin Hift amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Kerwin Hift es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Jaanek Ristikivi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LAPENA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Enea Grasselli de LAPENA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del LAPENA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alberto Fernández Pacheco, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 89 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Enea Grasselli no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.