Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antoñanes team (772419) - Atletico Benimaclet (1337898) » 486784955: T44/J8/IV

Liga 486784955 Información oficial sobre el partido 486784955 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / IV.48 (3471)

Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido 3 - 4 Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Soldiers F.C.' en el partido
Francisco José Verdeja (29') 1 - 0
1 - 1 Eliseo Val Montes (37')
1 - 2 Tomás Vidal Llorente (39')
Miguel Bon (44') 2 - 2
2 - 3 Beau Ghysels (55')
2 - 4 Ignacio Ortiz (81')
Miguel Bon (86') 3 - 4
Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido 3 - 4 Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Soldiers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antoñanes team Alineación oficial del equipo 'Antoñanes team' en el partido 2 - 0 Soldiers F.C. Alineación oficial del equipo 'Soldiers F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antoñanes team

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Hugo Eibe entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Antoñanes, un peu providencial d'en Francisco José Verdeja va situar el 1-0 al panell digital.
  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Antoñanes s'esgargamellaven dempeus per esperonar Miguel Bon que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 44 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Antoñanes van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Miguel Bon en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Muñoz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Antoñanes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Fuertes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Leandro Scotti.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jorge Muñoz va entorpir al marcador d'en Francisco José Verdeja per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Rigoberto Mera va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Juan Fuertes ocupà el lloc d'en Felipe Falera al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Antoñanes quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Soldiers F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Soldiers van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 37, quan Eliseo Val Montes va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Tomás Vidal Llorente va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Beau Ghysels de Soldiers va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ignacio Ortiz va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 43, el Soldiers estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Francisco 'El Terrible' Maza va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erkan Uca de Soldiers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.