Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pythagorean Wanderers (315093) - Atléticos de Barcelona (773610) » 486784411: T44/J12/IV

Liga 486784411 Información oficial sobre el partido 486784411 en Hattrick

25.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / IV.38 (3461)

Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 1 - 1 DINAMO CUATROCA FC Alineación oficial del equipo 'DINAMO CUATROCA FC' en el partido
Oihenart Mendiederreta (33') 1 - 0
1 - 1 Csaba Koszta (52')
Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 1 - 1 DINAMO CUATROCA FC Alineación oficial del equipo 'DINAMO CUATROCA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 3 - 0 DINAMO CUATROCA FC Alineación oficial del equipo 'DINAMO CUATROCA FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purple Widow

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Oihenart Mendiederreta, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Abel Muntané va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Wilfried 'Zukunft' Ney va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Adão Pereira Cruz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 36 quan Ion Stoica de Purple gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abel Muntané va rematar alt.
  • 289 Minuto 62 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Carmine Flamini per la seva rapidesa. Al minut 62 va intentar marxar per velocitat d'en Jorge Melchor, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Purple va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pere Miquel Miravalls va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adão Pereira Cruz.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pere Miquel Miravalls.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Carmine Flamini de Purple va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

DINAMO CUATROCA FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 52 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Csaba Koszta de CUATROCA va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): CUATROCA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Martin Stratmann des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del CUATROCA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Martin Stratmann, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.