Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Siento Quinse (1335066) - Team JiSi '06 (1370616) » 486784008: T44/J8/IV

Liga 486784008 Información oficial sobre el partido 486784008 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / IV.31 (3454)

Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido 3 - 0 Team JiSi '06 Alineación oficial del equipo 'Team JiSi '06' en el partido
Zdeněk Tomášek (29') 1 - 0
Bob Russell (76') 2 - 0
Ramón Cornago (81') 3 - 0
Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido 3 - 0 Team JiSi '06 Alineación oficial del equipo 'Team JiSi '06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Siento Quinse Alineación oficial del equipo 'Siento Quinse' en el partido 2 - 0 Team JiSi '06 Alineación oficial del equipo 'Team JiSi '06' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siento Quinse

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Zdeněk Tomášek de Siento va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del JiSi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Bob Russell la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Siento es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 76.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Ramón Cornago de Siento va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, 潘 (Pan) 瑞才 (Ruicai) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Aldo Angelo Antoniacci va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gabriel Enrique Filomeno va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Ramón Cornago, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en 潘 (Pan) 瑞才 (Ruicai) va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Wong Choon Guang.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ramón Cornago, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Raúl Cervello, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Team JiSi '06

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de JiSi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrian Piţ, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Abdessamad Yafi va fer una jugada per la banda esquerra, però Kike Jiménez Jimeno va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): JiSi van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Abdessamad Yafi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de JiSi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alfio Solaini va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfio Solaini de JiSi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto José Rosa de JiSi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Klaus Aufner probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.