Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lantheus (1340188) - Hackerin F.C. (120472) » 486783509: T44/J9/IV

Liga 486783509 Información oficial sobre el partido 486783509 en Hattrick

04.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / IV.22 (3445)

Baserritarra Alineación oficial del equipo 'Baserritarra' en el partido 0 - 5 Hackerin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hackerin F.C.' en el partido
0 - 1 Eduardt Gansfuss (36')
0 - 2 Antonio Borrego (64')
0 - 3 Andrzej Orzech (79')
0 - 4 Olav Wold (84')
0 - 5 Fernando Caballero (87')
Baserritarra Alineación oficial del equipo 'Baserritarra' en el partido 0 - 5 Hackerin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hackerin F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Baserritarra Alineación oficial del equipo 'Baserritarra' en el partido 1 - 5 Hackerin F.C. Alineación oficial del equipo 'Hackerin F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,4 % 0,2 % 94,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baserritarra

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Martín Parra va estar a punt de marcar al minut 41 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Pedro Olmedo Ayuso de Baserritarra va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lorenzo Passadore de Baserritarra es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Lorenzo Passadore de Baserritarra es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 70.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martín Parra de Baserritarra amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Joe Tower de Baserritarra va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ignacio Soto va prendre el seu rol al minut 37.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 33 (Evento clima: sol, OK técnico): En Martín Parra va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Giovanni Preziuso ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Hackerin F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eduardt Gansfuss es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 64 de partit va donar a Hackerin l'avantatge per 0 - 2. Antonio Borrego en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Hackerin va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Andrzej Orzech.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Olav Wold va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fernando Caballero, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Eduardt Gansfuss que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Hackerin va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Chulio Rambaud va quedar-se sol davant el porter Joe Tower, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Fernando Caballero es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Hackerin es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Andrzej Orzech no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Zas Candal al camp.