Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Serna CF (1578702) - R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) » 486783373: T44/J4/IV

Liga 486783373 Información oficial sobre el partido 486783373 en Hattrick

30.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / IV.20 (3443)

La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 0 - 2 Pericos United Alineación oficial del equipo 'Pericos United' en el partido
0 - 1 Ionuţ Gae (7')
0 - 2 Pedro Amás (76')
La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 0 - 2 Pericos United Alineación oficial del equipo 'Pericos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 3 - 0 Pericos United Alineación oficial del equipo 'Pericos United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Serna CF

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 el La Serna va posar setge sobre la defensa central visitant però en Balkan Okuldaş no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Balkan Okuldaş hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en David Floreaga, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Luca Bonanno va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 68, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Piotr Żubrowski després que el jugador de La Serna li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Berenguer Nualart de La Serna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pericos United

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pericos va ser finalitzada des de l'esquerra per Ionuţ Gae al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pedro Amás, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pericos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Amás va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Jorge Novoa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pericos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Pericos van sortir al contraatac al minut 44, però Pedro Amás va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Pericos, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jorge Novoa va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Pedro Amás va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Jerzy Kierczyński de Pericos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Jerzy Kierczyński es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.