Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Serna CF (1578702) - Atlético Club del Topo (1415452) » 486783362: T44/J1/IV

Liga 486783362 Información oficial sobre el partido 486783362 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / IV.20 (3443)

La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 4 - 0 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
Balkan Okuldaş (34') 1 - 0
David Floreaga (42') 2 - 0
Jorge Antoner (68') 3 - 0
Piotr Żubrowski (76') 4 - 0
La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 4 - 0 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 3 - 0 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Serna CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): La Serna, atacant per l'esquerra al minut 34, va aprofitar el magnífic llançament de Balkan Okuldaş per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): La Serna va augmentar la diferència quan David Floreaga no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Jorge Antoner de La Serna va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Piotr Żubrowski va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): La Serna va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Balkan Okuldaş va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local César Font per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Felipe Galán va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Luca Bonanno quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Jorge Antoner, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Atlético Club del Topo

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Velarde Enjuto, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Hernán Augusto Max Fraga va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fidel Bernardoni rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Atlético, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Alberto García va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Julio César Arroyo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valterio Arrojo de Atlético es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Alejandro Velarde Enjuto, jugador de Atlético, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 89. Jesús Luis Fuenmayor, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Alejandro Velarde Enjuto ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.