Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Espanyol de Badalona (1417664) - VamosLega (1418435) » 486783207: T44/J4/IV

Liga 486783207 Información oficial sobre el partido 486783207 en Hattrick

30.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / IV.17 (3440)

Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido 4 - 0 Mascachapas de la mancha Alineación oficial del equipo 'Mascachapas de la mancha' en el partido
Egil Evensen (24') 1 - 0
Jeremias Punkari (34') 2 - 0
Magnólio Ayalla (56') 3 - 0
Adrián Yustrich (79') 4 - 0
Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido 4 - 0 Mascachapas de la mancha Alineación oficial del equipo 'Mascachapas de la mancha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido 2 - 0 Mascachapas de la mancha Alineación oficial del equipo 'Mascachapas de la mancha' en el partido
Tiene suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrelo f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Egil Evensen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Castrelo.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Castrelo va aconseguir el 2 - 0 quan Jeremias Punkari va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 139 Minuto 56 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Magnólio Ayalla van servir per superar a l'últim defensor, en Cid Viamonte. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Castrelo cantant "Magnólio Ayalla selecció!"
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Castrelo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Adrián Yustrich des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Vladimír Slabý una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Pedro Pellejero va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jyri-Pekka Mähönen, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jyri-Pekka Mähönen per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pedro Pellejero va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Magnólio Ayalla de Castrelo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Bas Mettes de Castrelo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Mascachapas de la mancha

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): Larrain Enabeitia hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Martí Tarrés havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Enzo Paolo Accietto va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mascachapas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Larrain Enabeitia de Mascachapas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.