Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PACKARD (990843) - F.C. Toful (1417129) » 486782156: T44/J7/III

Liga 486782156 Información oficial sobre el partido 486782156 en Hattrick

20.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / III.14 (3421)

PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 0 - 1 perrusso v.f.c. Alineación oficial del equipo 'perrusso v.f.c.' en el partido
0 - 1 Thorlich Rosa (55')
PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 0 - 1 perrusso v.f.c. Alineación oficial del equipo 'perrusso v.f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PACKARD Alineación oficial del equipo 'PACKARD' en el partido 2 - 2 perrusso v.f.c. Alineación oficial del equipo 'perrusso v.f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,5 % 36,6 % 33,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PACKARD

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Müşfik Yumlu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 224 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 41, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En John Masilingi sempre els tira per la dreta i en Senén Uceira, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PACKARD va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Müşfik Yumlu, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Diego Galán s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En John Masilingi va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

perrusso v.f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Passats 55 minuts de partit, perrusso es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Thorlich Rosa es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ádám Nagy que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Thorlich Rosa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Felipe Echalecu de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Daniel Szkółka quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 81 (Lesión (no subst.)): perrusso no podia fer cap canvi en Antonín Stuchlý va deixar el terreny de joc al minut 81 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ádám Nagy, en lloc de córrer, relliscava.