Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Mostrencos (434925) - Yonkarras (434499) » 486781931: T44/J7/III

Liga 486781931 Información oficial sobre el partido 486781931 en Hattrick

20.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / III.10 (3417)

Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido 1 - 1 Yonkarras Alineación oficial del equipo 'Yonkarras' en el partido
Martín Amescua (29') 1 - 0
1 - 1 Miguel Ángel Colindres (60')
Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido 1 - 1 Yonkarras Alineación oficial del equipo 'Yonkarras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido 0 - 1 Yonkarras Alineación oficial del equipo 'Yonkarras' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcorcón

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Martín Amescua de Alcorcón es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alcorcón va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kas Jutte va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Alcorcón va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Martín Amescua va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Edmundo 'Chendo' Callus va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Yonkarras

Goles Goles

  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Miguel Ángel Colindres per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Alcorcón. La jugada d'estratègia del Yonkarras per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Danis Ilicevičius va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Rafael Alejandro Goitia va encarar al porter al 32, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 274 Minuto 81 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 81, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!