Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paquetones SAD (439633) - Otso Gorriak (311672) » 486781702: T44/J6/III

Liga 486781702 Información oficial sobre el partido 486781702 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / III.6 (3413)

C.F.Torello Alineación oficial del equipo 'C.F.Torello' en el partido 3 - 1 Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido
João Aziz (26') 1 - 0
1 - 1 Ganeko Labarte (43')
Jérôme Poirot (71') 2 - 1
Francisco Fabuel (88') 3 - 1
C.F.Torello Alineación oficial del equipo 'C.F.Torello' en el partido 3 - 1 Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F.Torello Alineación oficial del equipo 'C.F.Torello' en el partido 2 - 0 Otso Gorriak Alineación oficial del equipo 'Otso Gorriak' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Torello

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): João Aziz va donar a C.F.Torello un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jérôme Poirot de C.F.Torello aconseguir un gol al minut 71 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Francisco Fabuel va incrementar l'avantatge de C.F.Torello amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de C.F.Torello, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Jérôme Poirot va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Donnell Hyman va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Jérôme Poirot va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Donnell Hyman va rematar alt.
  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Damián Madrigal va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Francisco Fabuel, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Hubert Berner de C.F.Torello va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Xavier Janus va prendre el seu rol al minut 85.

Otso Gorriak

Goles Goles

  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 43 minuts quan Baltasar Olmo Vélez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Ganeko Labarte, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Carlos Ellaurri va estar a punt de posar per davant a Gorriak amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alexis Villeneuve va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Ganeko Labarte va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Gorriak que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): Gorriak van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 66 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Carlos Ellaurri no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gorriak va anar a parar a la dreta de l'atac on en Amin Anjam, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.