Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sandungueros (1582673) - SpiraL TeaM (989306) » 486781551: T44/J10/III

Liga 486781551 Información oficial sobre el partido 486781551 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / III.3 (3410)

Canut de Mai Alineación oficial del equipo 'Canut de Mai' en el partido 3 - 1 SpiraL TeaM Alineación oficial del equipo 'SpiraL TeaM' en el partido
Miquel Parisi (20') 1 - 0
Carlos Venet (22') 2 - 0
Guillermo Martínez (32') 3 - 0
3 - 1 Benedetto Zanchetta (78')
Canut de Mai Alineación oficial del equipo 'Canut de Mai' en el partido 3 - 1 SpiraL TeaM Alineación oficial del equipo 'SpiraL TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Canut de Mai Alineación oficial del equipo 'Canut de Mai' en el partido 2 - 0 SpiraL TeaM Alineación oficial del equipo 'SpiraL TeaM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canut de Mai

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Canut prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Miquel Parisi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Carlos Venet va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Canut va augmentar la diferència quan Guillermo Martínez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Paweł Bysiak va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Gunārs Rode, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a SpiraL, però Guillermo Pérez García no va poder encertar el xut.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Carlos Venet de Canut gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Carlos Venet gairebé va marcar per a Canut des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrico Cipolli de Canut la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SpiraL TeaM

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Benedetto Zanchetta de SpiraL va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Meni Rimon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Gunārs Rode ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Oswald Szymański va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Meni Rimon va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.