Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Birreta (434703) - Atletico Algeciras (307945) » 486781494: T44/J10/III

Liga 486781494 Información oficial sobre el partido 486781494 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / III.2 (3409)

La Birreta Alineación oficial del equipo 'La Birreta' en el partido 4 - 4 Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido
Marcel Gobantes (4') 1 - 0
Jorge Mundi (6') 2 - 0
Jorge Mundi (30') 3 - 0
Ignacio Sáenz García (38') 4 - 0
4 - 1 Ignacio Navarro (53')
4 - 2 Zenon Kopiczko (83')
4 - 3 Marko Kupula (85')
4 - 4 Marko Kupula (88')
La Birreta Alineación oficial del equipo 'La Birreta' en el partido 4 - 4 Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Birreta Alineación oficial del equipo 'La Birreta' en el partido 2 - 1 Atletico Algeciras Alineación oficial del equipo 'Atletico Algeciras' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,9 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Birreta

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Marcel Gobantes llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 106 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jorge Mundi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 6, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Birreta, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Birreta a 3 - 0. Jorge Mundi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Birreta va aconseguir el 4 - 0 quan Ignacio Sáenz García va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Adrián Labrue Oneray una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 5, però una magnífica aturada de Janne Arhinmäki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 207 Minuto 52 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Birreta va ser a punt de marcar al minut 52, quan el seu jugador José Liendo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 205 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Honorato Villarjubín marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Jorge Mundi que va xutar a fora per molt poc.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 36 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Juuso Alen, jugador de Birreta, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 36. Salva Cirera, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Atletico Algeciras

Goles Goles

  • 142 Minuto 53 (Gol de contra por la izquierda): Ignacio Navarro va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Algeciras i marcant el 4 - 1.
  • 151 Minuto 83 (Gol por el centro): Algeciras van mostrar una bona compenetració quan al minut 83 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Zenon Kopiczko va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Răzvan Nedelea la va rematar Marko Kupula amb una magnífica volea que va fer pujar per a Algeciras el 4 - 3.
  • 161 Minuto 88 (Gol por el centro): Algeciras van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 88, quan Marko Kupula va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Marian Botar ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Łukasz Juskowiak de Algeciras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Algeciras va fer una substitució al minut 29. Ander Oliveros va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Fran Muñoz.