Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Football Machine (1415464) - 4kminos (1438341) » 472382880: T43/J1/VI

Liga 472382880 Información oficial sobre el partido 472382880 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / VI.464 (14782)

Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 2 - 1 Miniyo C.F. Alineación oficial del equipo 'Miniyo C.F.' en el partido
Vicente Vera (39') 1 - 0
1 - 1 Samuel Drózd (43')
Vicente Vera (81') 2 - 1
Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 2 - 1 Miniyo C.F. Alineación oficial del equipo 'Miniyo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Football Machine Alineación oficial del equipo 'Football Machine' en el partido 5 - 1 Miniyo C.F. Alineación oficial del equipo 'Miniyo C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football Machine

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Football va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 Vicente Vera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Football prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Vicente Vera va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a Football per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rafael Las Heras Rueda, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Clovis Ayala va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Football se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): Jonatan Budnikowski de Football va abandonar el terreny de joc després de 43 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Danilo Lobão va entrar en el seu lloc.

Miniyo C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): En Juan Ramos va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Samuel Drózd la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Juan Ramos de Miniyo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Juan Ramos va fer una jugada per la banda esquerra, però Danilo Lobão va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fiorenzo Trudu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Mimmo Roso de Miniyo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.