Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCSantako (1436777) - Keltoi Vigo (1583433) » 472380233: T43/J11/VI

Liga 472380233 Información oficial sobre el partido 472380233 en Hattrick

28.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 11 / VI.416 (14734)

Vaya Enigma Alineación oficial del equipo 'Vaya Enigma' en el partido 1 - 1 Independiente de Vigo Alineación oficial del equipo 'Independiente de Vigo' en el partido
Tiziano Sbardella (13') 1 - 0
1 - 1 Alfonso Zarandona (78')
Vaya Enigma Alineación oficial del equipo 'Vaya Enigma' en el partido 1 - 1 Independiente de Vigo Alineación oficial del equipo 'Independiente de Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vaya Enigma Alineación oficial del equipo 'Vaya Enigma' en el partido 0 - 1 Independiente de Vigo Alineación oficial del equipo 'Independiente de Vigo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vaya Enigma

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): En Tiziano Sbardella va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Enigma va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Heladio Cando, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Michel Waldhauser va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Fabio Müller una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Christos Tsiantakis va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Fabio Müller de Enigma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Fabio Müller se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Tiziano Sbardella de Enigma va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Niels Christian Karkov va prendre el seu rol al minut 32.

Independiente de Vigo

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 78. L'anotador per Independiente va ser Alfonso Zarandona, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Tiberio Gámez va estar a punt de posar per davant a Independiente amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marcos Valle Fernández va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 40, en un 1 contra 1 amb el porter, però Marcos Valle Fernández va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Esteban Esquivel des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Independiente va estar a punt d'empatar al 59 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gracjan Targoni que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Christos Tsiantakis va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Vladislav Shishikin.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Giggino Tomasello, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.