Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pandoritos Team (1589681) - Viejentus (1417730) » 472354387: T43/J4/V

Liga 472354387 Información oficial sobre el partido 472354387 en Hattrick

10.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 4 / V.211 (5724)

Pandoritos Team Alineación oficial del equipo 'Pandoritos Team' en el partido 4 - 0 Viejentus Alineación oficial del equipo 'Viejentus' en el partido
Cédric Mazeau (22') 1 - 0
Flavio Fieri (23') 2 - 0
Cédric Mazeau (54') 3 - 0
Alejandro Riquelme (72') 4 - 0
Pandoritos Team Alineación oficial del equipo 'Pandoritos Team' en el partido 4 - 0 Viejentus Alineación oficial del equipo 'Viejentus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pandoritos Team Alineación oficial del equipo 'Pandoritos Team' en el partido 0 - 2 Viejentus Alineación oficial del equipo 'Viejentus' en el partido
Tiene mucha potra 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pandoritos Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Pandoritos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 22, quan Cédric Mazeau, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Pandoritos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Flavio Fieri va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): Cédric Mazeau va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Pandoritos, al minut 54. El marcador va canviar a 3 - 0.
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Flavio Fieri sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alejandro Riquelme que, efectivament, va fer pujar el 4 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Pandoritos sortien al contraatac. La falta llançada per Flavio Fieri va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pandoritos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 叶 (Ye) 尔天 (Ertian), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, José Mellado Ruiz de Pandoritos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alonso del Cordel de Pandoritos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Viejentus

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Jikke Wels, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 274 Minuto 8 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Mate Zvonić que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Torsten Keesey va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jikke Wels rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Viejentus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Sher Shad, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Pablo Vilches va fer una estirada espectacular al minut 53, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en 符 (Fu) 若嘉 (Ruojia).
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Constantin Lupu va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 235 Minuto 84 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de 符 (Fu) 若嘉 (Ruojia) es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 84, però el porter va aturar el seu xut.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jikke Wels ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Viejentus es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Khosro Khorsand no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Ciro Toucedo al camp.