Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chiringuito F.C (1432405) - Ola owned U (122381) » 472354189: T43/J10/V

Liga 472354189 Información oficial sobre el partido 472354189 en Hattrick

21.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 10 / V.207 (5720)

MIRASIERRA F.C Alineación oficial del equipo 'MIRASIERRA F.C' en el partido 2 - 4 UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido
Mark Torbjärnsson (17') 1 - 0
1 - 1 Benjamín Balsalobre (29')
1 - 2 Ache Garrido Gómez (35')
Nikita Kaverin (70') 2 - 2
2 - 3 Jairo Vargas Segovia (76')
2 - 4 In-Hwan Yun (83')
MIRASIERRA F.C Alineación oficial del equipo 'MIRASIERRA F.C' en el partido 2 - 4 UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MIRASIERRA F.C Alineación oficial del equipo 'MIRASIERRA F.C' en el partido 2 - 0 UAOC Alineación oficial del equipo 'UAOC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIRASIERRA F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del MIRASIERRA va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mark Torbjärnsson, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Mark Torbjärnsson va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Nikita Kaverin, que no va fallar i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): MIRASIERRA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nikita Kaverin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nikita Kaverin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, 陈 (Chen) 昌福 (Changfu) de MIRASIERRA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Passats 36 minuts de joc, en Daniel Grecea de MIRASIERRA va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

UAOC

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): En Benjamín Balsalobre va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ache Garrido Gómez de UAOC va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 76, el UAOC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jairo Vargas Segovia, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.
  • 115 Minuto 83 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jarosław Kostysz no va poder aturar In-Hwan Yun de UAOC, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 83 el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Enrique Gorgoji de UAOC va fallar un penal al minut 37, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de UAOC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Enrique Gorgoji, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de UAOC va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Benjamín Balsalobre, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Traian Boga va sortir coix del terreny de joc, substituït per In-Hwan Yun. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.