Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charlio FC (433895) - Sanz atp1 (1436366) » 472341070: T43/J7/IV

Liga 472341070 Información oficial sobre el partido 472341070 en Hattrick

31.05.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 7 / IV.37 (3460)

Zelotes Alineación oficial del equipo 'Zelotes' en el partido 4 - 2 Sanz atp1 Alineación oficial del equipo 'Sanz atp1' en el partido
Carlos Gustavo Indurain (2') 1 - 0
David Egea (28') 2 - 0
Alin-Marian Dragoş (33') 3 - 0
3 - 1 Florencio Sierra (68')
Josep Masana (78') 4 - 1
4 - 2 Sisto Passoni (85')
Zelotes Alineación oficial del equipo 'Zelotes' en el partido 4 - 2 Sanz atp1 Alineación oficial del equipo 'Sanz atp1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zelotes Alineación oficial del equipo 'Zelotes' en el partido 4 - 0 Sanz atp1 Alineación oficial del equipo 'Sanz atp1' en el partido
Tiene un resultado normal 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelotes

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per David Egea el va rematar Carlos Gustavo Indurain amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 130 Minuto 28 (Gol de falta): Als 28 minuts, David Egea va ampliar l'avantatge de Zelotes amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alin-Marian Dragoş, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Zelotes.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Josep Masana va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Alin-Marian Dragoş, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Josep Masana gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jorge Juan Segovia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Gustavo Indurain va estar a punt de sentenciar el partit al minut 50, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Josep Nebot es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Egea de Zelotes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Luis Arenas va sortir coix del terreny de joc, substituït per George Guagliardi. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En George Guagliardi va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en David Verastegui que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Sanz atp1

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Florencio Sierra de Sanz després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): El Sanz era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sisto Passoni va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Sanz va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Adalbert Fontanals va anar a parar a les mans del porter.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Daniel Zwanzinger va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Alberto Zazo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sanz, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Raúl Barboza va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adalbert Fontanals de Sanz es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benvido Cercedo de Sanz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florencio Sierra.