Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Serna CF (1578702) - Los Umpa Lumpas (994849) » 472340098: T43/J2/IV

Liga 472340098 Información oficial sobre el partido 472340098 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / IV.20 (3443)

La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 2 - 4 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Jorge Antoner (12') 1 - 0
1 - 1 Radboud Bruyninckx (20')
1 - 2 Diego Ventimilla (56')
1 - 3 Radboud Bruyninckx (61')
1 - 4 Geri Gjana (64')
Patriek Demas (83') 2 - 4
La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 2 - 4 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Serna CF Alineación oficial del equipo 'La Serna CF' en el partido 1 - 4 Los Umpa Lumpas Alineación oficial del equipo 'Los Umpa Lumpas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Serna CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 12 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jorge Antoner va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Amir Kunalić per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 0
  • 102 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 83 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Patriek Demas, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el La Serna a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Rafael Ederra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fredrik Lindhin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, César Font arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Piotr Żubrowski de La Serna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Berenguer Nualart va sortir coix del terreny de joc, substituït per Bob Neidig. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Los Umpa Lumpas

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Radboud Bruyninckx que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Lumpas va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 56. Diego Ventimilla va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Radboud Bruyninckx, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Geri Gjana va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 64, i va fer pujar el 1 - 4 per a Lumpas.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Geri Gjana quasi aconsegueix empatar per Lumpas al minut 13, però Sante Lapiolahti va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Phillipp Freudenberger va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Arturo Galleguillos, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Geri Gjana va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 43, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sante Lapiolahti va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Vendelín Tlčina va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sante Lapiolahti va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Amir Kunalić hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Radboud Bruyninckx havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Vendelín Tlčina de Lumpas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Ventimilla.