Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Greengroucers (314841) - ST PAULI FC (1602136) » 472338767: T43/J2/III

Liga 472338767 Información oficial sobre el partido 472338767 en Hattrick

26.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 2 / III.12 (3419)

Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido 1 - 1 CD Barco Alineación oficial del equipo 'CD Barco' en el partido
Clóvis Silva Novo (51') 1 - 0
1 - 1 Veli Kenttämaa (82')
Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido 1 - 1 CD Barco Alineación oficial del equipo 'CD Barco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Greengroucers Alineación oficial del equipo 'Greengroucers' en el partido 0 - 2 CD Barco Alineación oficial del equipo 'CD Barco' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Greengroucers

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 51 gràcies a la jugada de Clóvis Silva Novo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joaquín Sorzano va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Ramin Haghighi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Norberto Mendes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

CD Barco

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 82 minuts Veli Kenttämaa va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Maurizio Driutti va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 235 Minuto 7 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ralph-Jürgen Auer-Götz, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Ralph-Jürgen Auer-Götz va estar a punt de posar per davant a Barco amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Flavio Cipolla va impedir un gol cantat.
  • 263 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Barco creava perill des de la dreta al minut 55, però en Flavio Cipolla, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Maurizio Driutti desviant la pilota a servei de cantonada.