Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los hombres del black (1433415) - GalizaSkins CF (1597621) » 472338560: T43/J8/III

Liga 472338560 Información oficial sobre el partido 472338560 en Hattrick

07.06.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 8 / III.8 (3415)

AERRSIGANAMO Alineación oficial del equipo 'AERRSIGANAMO' en el partido 1 - 1 foreformichu c.f. Alineación oficial del equipo 'foreformichu c.f.' en el partido
Kevin Gyan (41') 1 - 0
1 - 1 Wijnand Leijnse (51')
AERRSIGANAMO Alineación oficial del equipo 'AERRSIGANAMO' en el partido 1 - 1 foreformichu c.f. Alineación oficial del equipo 'foreformichu c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AERRSIGANAMO Alineación oficial del equipo 'AERRSIGANAMO' en el partido 3 - 0 foreformichu c.f. Alineación oficial del equipo 'foreformichu c.f.' en el partido
Tiene mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AERRSIGANAMO

Goles Goles

  • 120 Minuto 41 (Gol de falta): Kevin Gyan va donar a AERRSIGANAMO un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): AERRSIGANAMO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Frédéric Joffre en un 1 contra 1 amb el porter Tim Aibling, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Mark Kügelgen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AERRSIGANAMO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): AERRSIGANAMO per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Kevin Gyan va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Mariusz Chwiej gairebé marca per a AERRSIGANAMO al minut 40 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Kevin Gyan del AERRSIGANAMO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Giorgio Delfino va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Mariusz Chwiej va estar a punt d'avançar els locals al minut 85 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

foreformichu c.f.

Goles Goles

  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 51 minuts quan Wijnand Leijnse va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a foreformichu.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Simón Fuencirio va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de foreformichu que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 27, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del foreformichu sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Simón Fuencirio, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): foreformichu va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Simón Fuencirio va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerónimo Molino.