Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lardin's Team (1456220) - Las Viejas Glorias FTV (119448) » 472338033: T43/J1/II

Liga 472338033 Información oficial sobre el partido 472338033 en Hattrick

19.04.2014 14:00:00
Liga: Temporada 43 / Jornada 1 / II.3 (3406)

atletico moaña Alineación oficial del equipo 'atletico moaña' en el partido 5 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Pedro San Millán Díez (21') 1 - 0
Leopold Plewczyński (40') 2 - 0
Leopold Plewczyński (47') 3 - 0
Leopold Plewczyński (60') 4 - 0
Pietro Maracin (82') 5 - 0
atletico moaña Alineación oficial del equipo 'atletico moaña' en el partido 5 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico moaña Alineación oficial del equipo 'atletico moaña' en el partido 4 - 0 real indalo Alineación oficial del equipo 'real indalo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico moaña

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 21 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Pedro San Millán Díez. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leopold Plewczyński es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Isaac Mußger va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Leopold Plewczyński la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de atletico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leopold Plewczyński progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Amb 82 minuts jugats, en Pietro Maracin va augmentar l'avantatge de atletico a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Francisco Silos Millán no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eddy Dewald estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Romain Dubois. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alfonso Derrech al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Purdentzi Krutzelegi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Romain Dubois es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Isaac Mußger per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfonso Derrech va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Pedro San Millán Díez de atletico gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro San Millán Díez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 67 de partit, quan un jugador de atletico, en Amarildo Penas, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

real indalo

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Gregorio Gaya va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.