Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Puerto de Cadiz (1599303) - Los Turanistas (1457700) » 458076268: T42/J4/VIII

Liga 458076268 Información oficial sobre el partido 458076268 en Hattrick

18.01.2014 15:15:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / VIII.1847 (179390)

CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido 2 - 1 Energumeno C:F: Alineación oficial del equipo 'Energumeno C:F:' en el partido
Thiadmar Eizinga (44') 1 - 0
Thiadmar Eizinga (80') 2 - 0
2 - 1 José Luis Ojeda (85')
CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido 2 - 1 Energumeno C:F: Alineación oficial del equipo 'Energumeno C:F:' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Los Gauchos Pamperos Alineación oficial del equipo 'CD Los Gauchos Pamperos' en el partido 3 - 0 Energumeno C:F: Alineación oficial del equipo 'Energumeno C:F:' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Los Gauchos Pamperos

Goles Goles

  • 116 Minuto 44 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 44, en Quirin Ischi del Pamperos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Thiadmar Eizinga que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Pamperos i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 80 minuts de joc. Mentre en Thiadmar Eizinga el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Barnaba Licitra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pamperos va ser a punt de marcar al minut 44, quan el seu jugador Barnaba Licitra va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Thiadmar Eizinga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Domingos da Costa de Pamperos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jellen Franken de Pamperos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Ynse Sietsma va sortir coix del terreny de joc, substituït per Quirin Ischi. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Romerales va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en David Darocas.

Energumeno C:F:

Goles Goles

  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan José Luis Ojeda va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 85 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Energumeno Rubén Glimes quasi marca al minut 74 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Gilbert Arbat l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Luis Ojeda de Energumeno es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, José Silos Millán de Energumeno va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Tamariz de Energumeno amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Semblava que Hatim Tassili s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Energumeno es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gilbert Arbat no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Valentí Muxach al camp.