Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hospitalet3 (1436330) - Valencia FC 2018 (1338009) » 457911298: T42/J5/VI

Liga 457911298 Información oficial sobre el partido 457911298 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / VI.949 (15267)

Saldon City CF Alineación oficial del equipo 'Saldon City CF' en el partido 1 - 3 Ortegators Alineación oficial del equipo 'Ortegators' en el partido
0 - 1 Carlo Peri (34')
0 - 2 Francesc Trilla (37')
Hanns-Axel Pultar (67') 1 - 2
1 - 3 Francesc Trilla (89')
Saldon City CF Alineación oficial del equipo 'Saldon City CF' en el partido 1 - 3 Ortegators Alineación oficial del equipo 'Ortegators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Saldon City CF Alineación oficial del equipo 'Saldon City CF' en el partido 2 - 0 Ortegators Alineación oficial del equipo 'Ortegators' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saldon City CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Hanns-Axel Pultar va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Carlo Peri.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Vasil Doychinov del Saldon ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Saldon va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Hanns-Axel Pultar va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Bojan Mitrović va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 73 minuts, en Pedro Soler Valera no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasil Doychinov de Saldon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ortegators

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Ortegators eren letals, i Carlo Peri va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Francesc Trilla va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Ortegators.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): Ortegators va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 89, quan Francesc Trilla, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Antonio Rocafort va estar a punt de posar per davant a Ortegators amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Wybo Zitman va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 19 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nataniel Armero, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Ortegators van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Jannick Rinck no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ortegators va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Tixera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En 葛 (Ge) 兴智 (Xingzhi) ocupà el lloc d'en Jarosław Szyszkowski al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Ortegators quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Ortegators es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Antonio Rocafort no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Luis Elorregui al camp.