Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Airgam Boys (1414289) - Buztin (486441) » 457872627: T42/J13/VI

Liga 457872627 Información oficial sobre el partido 457872627 en Hattrick

22.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / VI.258 (14576)

Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido 0 - 2 Licorcafe United Alineación oficial del equipo 'Licorcafe United' en el partido
0 - 1 Anthony Hamon (40')
0 - 2 Anthony Hamon (75')
Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido 0 - 2 Licorcafe United Alineación oficial del equipo 'Licorcafe United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Airgam Boys Alineación oficial del equipo 'Los Airgam Boys' en el partido 0 - 1 Licorcafe United Alineación oficial del equipo 'Licorcafe United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Airgam Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Després de 42 minuts, Sebastian Pallotti va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Vladimír Zajac va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Licorcafe United

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Quan passaven 40 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Licorcafe. En Anthony Hamon va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 180 Minuto 75 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 75 pels visitants. En Anthony Hamon va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AirgamBoys. La jugada d'estratègia del Licorcafe per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Luis Poyato va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Anthony Hamon al minut 63, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Demeter Gorri va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Anthony Hamon. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anthony Hamon.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Després de 41 minuts jugats, Mauro Nolano es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Panificio Nieva.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Anthony Hamon.