Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perla bonica (313620) - Deportivo Tarraco (486237) » 457855576: T42/J5/V

Liga 457855576 Información oficial sobre el partido 457855576 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / V.210 (5723)

Goncho United Alineación oficial del equipo 'Goncho United' en el partido 3 - 0 Cádiz Futbol Playa Alineación oficial del equipo 'Cádiz Futbol Playa' en el partido
Vicent Vergés (6') 1 - 0
Sergio Medina Ruiz (27') 2 - 0
Timoteo Ibañez Aedo (30') 3 - 0
Goncho United Alineación oficial del equipo 'Goncho United' en el partido 3 - 0 Cádiz Futbol Playa Alineación oficial del equipo 'Cádiz Futbol Playa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Goncho United Alineación oficial del equipo 'Goncho United' en el partido 3 - 0 Cádiz Futbol Playa Alineación oficial del equipo 'Cádiz Futbol Playa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goncho United

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Vicent Vergés va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Goncho.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Sergio Medina Ruiz va augmentar la diferència de Goncho a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Goncho va augmentar la diferència quan Timoteo Ibañez Aedo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Adrián Fáguez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iván Camison va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Era el minut 18 quan després d'una dura entrada, el jugador Iván Camison de Goncho s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33 de partit, el jugador Ole Grassnickel de Goncho es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Alejandro Gorocín de Goncho va abandonar el terreny de joc després de 57 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Leonardo Feixó va entrar en el seu lloc.

Cádiz Futbol Playa

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Cádiz fp va estar a punt d'empatar al 13 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Victor-Andrei Cristescu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Estanislao Iserna, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Benito Martínez ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28 en Maurici Cuatrecases va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): Benjamin Collin semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.