Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. PELUMBRAS (119566) - Los jugones fiesteros (1365507) » 457851165: T42/J8/V

Liga 457851165 Información oficial sobre el partido 457851165 en Hattrick

15.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 8 / V.131 (5644)

Vila de Mugardos Alineación oficial del equipo 'Vila de Mugardos' en el partido 2 - 2 Los mancos de las Rosas Alineación oficial del equipo 'Los mancos de las Rosas' en el partido
0 - 1 Estanislau Forgas (14')
0 - 2 Raúl González (57')
Leandro Hägele (78') 1 - 2
Jimmi Lilhauge (79') 2 - 2
Vila de Mugardos Alineación oficial del equipo 'Vila de Mugardos' en el partido 2 - 2 Los mancos de las Rosas Alineación oficial del equipo 'Los mancos de las Rosas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vila de Mugardos Alineación oficial del equipo 'Vila de Mugardos' en el partido 2 - 3 Los mancos de las Rosas Alineación oficial del equipo 'Los mancos de las Rosas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vila de Mugardos

Goles Goles

  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): El porter de Mugardos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Leandro Hägele va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Jimmi Lilhauge facilitava les coses al Mugardos amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Brice Brochard va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Stan Parker va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, César Rames de Mugardos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 71 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Gaspar Capero probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Los mancos de las Rosas

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Estanislau Forgas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Raúl González va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Juan Luis Rubio Sáez va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 280 Minuto 27 (Ocasión de falta): Guillén Abaña va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fernando Sáenz va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Estanislau Forgas després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Eduardo Verdeja va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Juan Luis Rubio Sáez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Roberto Gill que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.