Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los jugones fiesteros (1365507) - C.E.BERGUEDÀ (309736) » 457851145: T42/J4/V

Liga 457851145 Información oficial sobre el partido 457851145 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / V.131 (5644)

Los mancos de las Rosas Alineación oficial del equipo 'Los mancos de las Rosas' en el partido 1 - 3 C.E.BERGADÁ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGADÁ' en el partido
Guillén Abaña (11') 1 - 0
1 - 1 Narcís Juvany (42')
1 - 2 Alots Pagadigorria (58')
1 - 3 Iván Nadal (76')
Los mancos de las Rosas Alineación oficial del equipo 'Los mancos de las Rosas' en el partido 1 - 3 C.E.BERGADÁ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGADÁ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los mancos de las Rosas Alineación oficial del equipo 'Los mancos de las Rosas' en el partido 1 - 0 C.E.BERGADÁ Alineación oficial del equipo 'C.E.BERGADÁ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los mancos de las Rosas

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Corria el minut 11 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Guillén Abaña, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillem Dordal de mancos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 23 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Guillem Dordal de mancos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 23.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Esquivias de mancos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Salvador Massagué de mancos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.E.BERGADÁ

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Narcís Juvany va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de C.E.BERGADÁ i marcant el 1 - 1.
  • 119 Minuto 58 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Rafael Ribes sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alots Pagadigorria que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de C.E.BERGADÁ van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Iván Nadal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de C.E.BERGADÁ va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pere Antoni Portí, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): C.E.BERGADÁ van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Alots Pagadigorria va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.E.BERGADÁ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alots Pagadigorria, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El C.E.BERGADÁ va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Alots Pagadigorria va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Esteller de C.E.BERGADÁ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enric Blanquet.