Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

martin_nos (775822) - REAL MOL (776418) » 457850991: T42/J6/V

Liga 457850991 Información oficial sobre el partido 457850991 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / V.128 (5641)

martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 3 - 0 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
Jorge Daso (19') 1 - 0
Climent Bellsolà (51') 2 - 0
Jorge Daso (88') 3 - 0
martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 3 - 0 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
martin_nos Alineación oficial del equipo 'martin_nos' en el partido 0 - 1 REAL MOL Alineación oficial del equipo 'REAL MOL' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

martin_nos

Goles Goles

  • 186 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El martin_nos va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Jorge Daso rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 19.
  • 142 Minuto 51 (Gol de contra por la izquierda): Climent Bellsolà va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de martin_nos i marcant el 2 - 0.
  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): En Jorge Daso va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del martin_nos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Climent Bellsolà, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de martin_nos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marcos Higueras, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Férez de martin_nos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Climent Bellsolà de martin_nos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

REAL MOL

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ignacy Lewkowicz va superar els defenses rivals per velocitat al minut 31 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Mestan Necil va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Joan Josep Gomis va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.