Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Magmun (1598189) - Patatillas FC (314610) » 457849262: T42/J9/V

Liga 457849262 Información oficial sobre el partido 457849262 en Hattrick

22.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 9 / V.97 (5610)

F.C. Magmun Alineación oficial del equipo 'F.C. Magmun' en el partido 4 - 0 Republica Esportiva Alineación oficial del equipo 'Republica Esportiva' en el partido
August Vilarnau (39') 1 - 0
August Vilarnau (42') 2 - 0
Cristino Nantes (64') 3 - 0
August Vilarnau (74') 4 - 0
F.C. Magmun Alineación oficial del equipo 'F.C. Magmun' en el partido 4 - 0 Republica Esportiva Alineación oficial del equipo 'Republica Esportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Magmun Alineación oficial del equipo 'F.C. Magmun' en el partido 2 - 0 Republica Esportiva Alineación oficial del equipo 'Republica Esportiva' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Magmun

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39 l'àrbitre va premiar Magmun amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. August Vilarnau va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Magmun va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en August Vilarnau progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 106 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Magmun sempre confia amb les genialitats d'en Cristino Nantes; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 3 - 0.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en August Vilarnau va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 74 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Cristino Nantes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Magmun se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Magmun va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Almodóvar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jorge Genovard.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet David Babot va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Cristino Nantes gairebé va marcar per a Magmun des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Almodóvar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Willman Loor es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joakim Jurvelius.

Republica Esportiva

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Quim Bartrina, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Narváez Barba de Republica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Quim Bartrina de Republica hagués d'abandonar el terreny de joc. Argider Artola va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Republica Rafael Ibañez Ibero va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Guillermo Pocha va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 67 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Javier Barbastro no li va importar gens ni mica.