Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Club Porteño (795522) - H.C. Marratxí (799717) » 457848330: T42/J13/V

Liga 457848330 Información oficial sobre el partido 457848330 en Hattrick

22.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / V.80 (5593)

Ezkerralde indarra Alineación oficial del equipo 'Ezkerralde indarra' en el partido 0 - 5 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
0 - 1 Massimiliano Chiale (26')
0 - 2 Alejandro Roa Maza (33')
0 - 3 Frédéric Guthauser (40')
0 - 4 Frédéric Guthauser (52')
0 - 5 Jaume Oller (78')
Ezkerralde indarra Alineación oficial del equipo 'Ezkerralde indarra' en el partido 0 - 5 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ezkerralde indarra Alineación oficial del equipo 'Ezkerralde indarra' en el partido 0 - 2 H.C. Marratxí Alineación oficial del equipo 'H.C. Marratxí' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ezkerralde indarra

Goles Goles

  • 109 Minuto 33 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 33 minuts David Amella es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Alejandro Roa Maza que d'un gran xut va marcar per a Marratxí el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ezkerralde, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Dídac Marimon va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Ezkerralde van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Kristian Omagoieaskoa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ezkerralde va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 86, però en Konstantin Antonijević va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valerio Concha.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Hélder Romero Mora va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

H.C. Marratxí

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Marratxí va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Massimiliano Chiale va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Frédéric Guthauser de Marratxí l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 40 de partit.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Frédéric Guthauser de Marratxí va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Jaume Oller va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Esteban Galbete va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alejandro Roa Maza va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 284 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Kian Hejazi de Marratxí va fallar un penal al minut 76. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Dinand Hegge, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.