Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Qgat (774718) - Wwuwuwuuwuwuwus (48156) » 457847960: T42/J5/V

Liga 457847960 Información oficial sobre el partido 457847960 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / V.74 (5587)

CA Chincho Poroto Alineación oficial del equipo 'CA Chincho Poroto' en el partido 2 - 2 KDM DESTROZAPORTEROS Alineación oficial del equipo 'KDM DESTROZAPORTEROS' en el partido
0 - 1 Sorin Iancu (9')
Krisztián Koska (49') 1 - 1
1 - 2 Nicolás Agustín Armentano (70')
Simone Concas (74') 2 - 2
CA Chincho Poroto Alineación oficial del equipo 'CA Chincho Poroto' en el partido 2 - 2 KDM DESTROZAPORTEROS Alineación oficial del equipo 'KDM DESTROZAPORTEROS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CA Chincho Poroto Alineación oficial del equipo 'CA Chincho Poroto' en el partido 2 - 0 KDM DESTROZAPORTEROS Alineación oficial del equipo 'KDM DESTROZAPORTEROS' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CA Chincho Poroto

Goles Goles

  • 109 Minuto 9 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): David Sims es va complicar la vida al minut 9 intentant esquivar Sorin Iancu en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del KDM, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 110 Minuto 49 (Gol de falta): Krisztián Koska va aconseguir l'empat per a Chincho mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del Chincho va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Simone Concas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Jorge Ceboliero quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Chincho va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Krisztián Koska en un 1 contra 1 amb el porter Jeremiasz Gostyński, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Krisztián Koska va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Krisztián Koska de Chincho es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 66 (Tirita): Era el minut 66 quan després d'una dura entrada, el jugador Nicola Pispola de Chincho s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

KDM DESTROZAPORTEROS

Goles Goles

  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de KDM va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Nicolás Agustín Armentano, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joaquín Calvillo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de KDM, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Enrique Ardiles va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de KDM va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nicolás Agustín Armentano va sortir per sobre el travesser.