Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zetatinakos (1368799) - Patukitos (1433137) » 457847292: T42/J6/V

Liga 457847292 Información oficial sobre el partido 457847292 en Hattrick

01.02.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 6 / V.62 (5575)

Daninho Stars Alineación oficial del equipo 'Daninho Stars' en el partido 6 - 1 Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido
Eliseo Azkuenaga (2') 1 - 0
Gilbert Froidevaux (18') 2 - 0
Heinrich Posch (19') 3 - 0
Vali Stanciu (37') 4 - 0
4 - 1 Victorien Bacquet (48')
Karl Pedersen (70') 5 - 1
Eliseo Azkuenaga (71') 6 - 1
Daninho Stars Alineación oficial del equipo 'Daninho Stars' en el partido 6 - 1 Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Daninho Stars Alineación oficial del equipo 'Daninho Stars' en el partido 8 - 0 Patukitos Alineación oficial del equipo 'Patukitos' en el partido
Tiene mala suerte 7.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daninho Stars

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Eliseo Azkuenaga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Daninho.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, Daninho va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gilbert Froidevaux, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Vali Stanciu va incrementar l'avantatge de Daninho amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Karl Pedersen es va introduir dins la defensa central al minut 70, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Eliseo Azkuenaga, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Daninho.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 21 (Ocasión de penalti): En Gilbert Froidevaux va llançar un penal al minut 21. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ausiàs Escatllar de Daninho va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Karl Pedersen gairebé va marcar per a Daninho des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gilbert Froidevaux es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moritz Braunegg de Daninho va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Patukitos

Goles Goles

  • 109 Minuto 19 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Manuel Lameraner després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Daninho Heinrich Posch, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 0.
  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 els aficionats de Patukitos van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Victorien Bacquet va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 25 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Pablo 'el Pato' Ramírez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Andrea Lupo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gilbert Froidevaux per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mirco Merdinger.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Miguel Luis 'Llaverito' Comallonga de Patukitos va abandonar el terreny de joc després de 14 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jere Perho va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): En Mirco Merdinger ocupà el lloc d'en Manuel Lameraner al 36 minuts, dos minuts després que el jugador de Patukitos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 50 (Tirita (médico)): Xocas Argüelles es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.