Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trebbon FC (993492) - Sparguiteam (775104) » 457846038: T42/J14/V

Liga 457846038 Información oficial sobre el partido 457846038 en Hattrick

29.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / V.39 (5552)

EUS F.C. Alineación oficial del equipo 'EUS F.C.' en el partido 3 - 0 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
Francisc Nicolai (3') 1 - 0
Bruno Visco (14') 2 - 0
Rolf Larock (31') 3 - 0
EUS F.C. Alineación oficial del equipo 'EUS F.C.' en el partido 3 - 0 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
EUS F.C. Alineación oficial del equipo 'EUS F.C.' en el partido 1 - 0 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EUS F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 3 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 3, en Gürsoy Başkan del F.C. va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Francisc Nicolai que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bruno Visco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Als 31 minuts de joc, els nois de F.C. van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Rolf Larock augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bruno Visco de F.C. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Francisc Nicolai una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Sabas Covas va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arne Gröschler de F.C. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Gürsoy Başkan va sortir coix del terreny de joc, substituït per Andrzej Dygoń. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Rolf Larock de F.C. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de F.C., en Andrzej Dygoń, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Sparguiteam

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 27, quan un error defensiu va deixar Pep Lluís Esteller completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Francisco Vila va enviar un xut des de 40 metres al minut 58, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Sparguiteam van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 73 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Alberto Galán, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 254 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Al minut 86, Sparguiteam va tenir l'oportunitat de reduir diferències amb un penal, però Alberto Galán no va tenir la sang freda necessària i va xutar desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Próspero Dapifer de Sparguiteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Frantzes Meriotegi de Sparguiteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Antonio Villafaña va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Badiden Moudani.