Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pythagorean Wanderers (315093) - Palangana H.F.C. (1436622) » 457844299: T42/J13/V

Liga 457844299 Información oficial sobre el partido 457844299 en Hattrick

22.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 13 / V.8 (5521)

Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 1 - 1 Racing Hastalamuerte Alineación oficial del equipo 'Racing Hastalamuerte' en el partido
0 - 1 Carlos Urbaneja (36')
Wilfried 'Zukunft' Ney (71') 1 - 1
Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 1 - 1 Racing Hastalamuerte Alineación oficial del equipo 'Racing Hastalamuerte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido 3 - 1 Racing Hastalamuerte Alineación oficial del equipo 'Racing Hastalamuerte' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purple Widow

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Purple s'esgargamellaven dempeus per esperonar Wilfried 'Zukunft' Ney que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 71 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Purple per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Jakob-Peter Schweinfurt va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Luis Manrique va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Bailey Hatzichristodulu el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 el Purple va posar setge sobre la defensa central visitant però en José Vicente Grau no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a Purple per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pere Miquel Miravalls, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jakob-Peter Schweinfurt! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giacomo Patato de Purple amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Juanma Serrano Crespo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Luis Manrique no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Racing Hastalamuerte

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, Hastalamuerte es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Carlos Urbaneja es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Giacomo Patato es va comportar com un juvenil al minut 73 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Jesús Guasp de Hastalamuerte, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 80, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ferran Condal que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.