Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zamoranos CF (1337381) - SANTA MARTA ACANRIUM CD (801780) » 457844289: T42/J11/V

Liga 457844289 Información oficial sobre el partido 457844289 en Hattrick

08.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 11 / V.8 (5521)

Florianopolis C.F Alineación oficial del equipo 'Florianopolis C.F' en el partido 3 - 2 VIVA YO Y MI CABALLO F.C Alineación oficial del equipo 'VIVA YO Y MI CABALLO F.C' en el partido
Ryszard Pszonak (10') 1 - 0
Soulis Kakarnakis (57') 2 - 0
2 - 1 Lander Carlier (64')
2 - 2 Iker Ardila (68')
Markku Hiitola (71') 3 - 2
Florianopolis C.F Alineación oficial del equipo 'Florianopolis C.F' en el partido 3 - 2 VIVA YO Y MI CABALLO F.C Alineación oficial del equipo 'VIVA YO Y MI CABALLO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Florianopolis C.F Alineación oficial del equipo 'Florianopolis C.F' en el partido 4 - 2 VIVA YO Y MI CABALLO F.C Alineación oficial del equipo 'VIVA YO Y MI CABALLO F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,7 % 1,2 % 13,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Florianopolis C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Ryszard Pszonak va donar a Florianopolis un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Florianopolis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Soulis Kakarnakis des de dins de l'àrea.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats van embogir quan en Markku Hiitola va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Florianopolis.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 22 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 22 podia haver acabat en gol, però Pau Sucarrat va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Tivadar Szeri va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Villy Holm Nielsen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Pau Sucarrat va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Villy Holm Nielsen de Florianopolis es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Markku Hiitola ocupà el lloc d'en Guido Sennhauser al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Florianopolis quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

VIVA YO Y MI CABALLO F.C

Goles Goles

  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Lander Carlier va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 68 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Iker Ardila.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Evarist Mascordà va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Fausto Casari va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Iker Ardila va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Iker Ardila quasi aconsegueix empatar per CABALLO al minut 73, però Inozens Finkelstein va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Lander Carlier de CABALLO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Luca Bettoni no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Anton Font. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.