Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palangana H.F.C. (1436622) - Pythagorean Wanderers (315093) » 457844248: T42/J2/V

Liga 457844248 Información oficial sobre el partido 457844248 en Hattrick

04.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 2 / V.8 (5521)

Racing Hastalamuerte Alineación oficial del equipo 'Racing Hastalamuerte' en el partido 0 - 2 Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido
0 - 1 Wilfried 'Zukunft' Ney (10')
0 - 2 Benny Reitmann (73')
Racing Hastalamuerte Alineación oficial del equipo 'Racing Hastalamuerte' en el partido 0 - 2 Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Racing Hastalamuerte Alineación oficial del equipo 'Racing Hastalamuerte' en el partido 2 - 2 Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido
Tiene mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,3 % 31,1 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Hastalamuerte

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Julien Jouanneau va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bailey Hatzichristodulu de Hastalamuerte va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ferran Condal de Hastalamuerte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Purple Widow

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 10, quan Wilfried 'Zukunft' Ney va posar els visitants Purple per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Purple l'avantatge per 0 - 2. Benny Reitmann en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juanma Serrano Crespo després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adolfo Pérez Mínguez va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Wilfried 'Zukunft' Ney va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jesús Guasp va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Luis Manrique quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adolfo Pérez Mínguez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Dobri Bogdanov quasi marca en una jugada assajada de córner que José Vicente Grau havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Purple va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pere Miquel Miravalls s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dobri Bogdanov de Purple va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Benny Reitmann va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gabriel Forner.