Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anonimo (989870) - pollo pollo (1368440) » 457843911: T42/J14/V

Liga 457843911 Información oficial sobre el partido 457843911 en Hattrick

29.03.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 14 / V.1 (5514)

Anonimo Alineación oficial del equipo 'Anonimo' en el partido 1 - 2 Unibarçatari C.F. Alineación oficial del equipo 'Unibarçatari C.F.' en el partido
0 - 1 Alejandro Ereinuzqueta (3')
0 - 2 Xavi Barnusell (53')
Igoin Beraitz (60') 1 - 2
Anonimo Alineación oficial del equipo 'Anonimo' en el partido 1 - 2 Unibarçatari C.F. Alineación oficial del equipo 'Unibarçatari C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anonimo Alineación oficial del equipo 'Anonimo' en el partido 1 - 3 Unibarçatari C.F. Alineación oficial del equipo 'Unibarçatari C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anonimo

Goles Goles

  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Víctor Falera la va rematar Igoin Beraitz amb una magnífica volea que va fer pujar per a Anonimo el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Andoni Fernández va fer una magnífica aturada al minut 8, tot i el bon llançament de falta de Otto Philipp.
  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Fernando Rodríguez de Anonimo no va ser gol per ben poc.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anonimo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jordi Moncada va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcel Bassa.

Unibarçatari C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): U.C.F. agafava avantatge al minut 3 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alejandro Ereinuzqueta amb mestria.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Xavi Barnusell va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Fenollar. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gilberto Jiménez Cacho després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Valentin Doborvich va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Raúl Aguilar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. U.C.F. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): U.C.F. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pedro Barreiro va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Alberto Fenollar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ignacio Creus, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ignacio Creus va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): U.C.F. va fer una substitució al minut 67. Vicenç Escura va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pau Tarín.