Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VickTeam (1419911) - RCD Espanyol de Badalona (1417664) » 457841183: T42/J5/IV

Liga 457841183 Información oficial sobre el partido 457841183 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / IV.17 (3440)

LosToretes C.F Alineación oficial del equipo ' LosToretes C.F' en el partido 4 - 0 Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido
Enrique Caldes (39') 1 - 0
Óscar Vielva (70') 2 - 0
Ramón Tablino (79') 3 - 0
Óscar Vielva (85') 4 - 0
LosToretes C.F Alineación oficial del equipo ' LosToretes C.F' en el partido 4 - 0 Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
LosToretes C.F Alineación oficial del equipo ' LosToretes C.F' en el partido 5 - 0 Castrelo f.c. Alineación oficial del equipo 'Castrelo f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosToretes C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 39 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 39 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Enrique Caldes. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Toretes va aconseguir el 2 - 0 quan Óscar Vielva va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Ramón Tablino va incrementar l'avantatge de Toretes amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Toretes a 4 - 0. Óscar Vielva va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Toretes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergio Martín Mayor va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Niklas Persson.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Toretes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Enrique Caldes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Enrique Caldes del Toretes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Martín Mayor va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 56 en Óscar Vielva ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Enrique Caldes el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Helmut Bonka de Toretes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 65 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 65 de partit, quan un jugador de Toretes, en Sergio Martín Mayor, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Dawid Krystian.

Castrelo f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castrelo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Zoltán Tóth, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Armindo de Almeida va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Castrelo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Magnólio Ayalla de Castrelo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Magnólio Ayalla va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Niklas Persson va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jarno Paquet.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jakub Lazarowski no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.