Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Segarra F.C. (1339513) - Red Pandas (125748) » 457840062: T42/J4/III

Liga 457840062 Información oficial sobre el partido 457840062 en Hattrick

18.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 4 / III.13 (3420)

Segarra F.C. Alineación oficial del equipo 'Segarra F.C.' en el partido 2 - 2 penya enric Alineación oficial del equipo 'penya enric' en el partido
0 - 1 Èdgar Amatllé (29')
Gonzalo Haro Esteban (51') 1 - 1
Abel Navarro (52') 2 - 1
2 - 2 Vidal Cruxeiras (53')
Segarra F.C. Alineación oficial del equipo 'Segarra F.C.' en el partido 2 - 2 penya enric Alineación oficial del equipo 'penya enric' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Segarra F.C. Alineación oficial del equipo 'Segarra F.C.' en el partido 2 - 1 penya enric Alineación oficial del equipo 'penya enric' en el partido
Tiene un resultado normal 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,5 % 10,9 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Segarra F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Grzegorz Bołbot el va rematar Gonzalo Haro Esteban amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.
  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Corria el minut 52 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Abel Navarro, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Modesto Piteira va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Segarra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 36 minuts, en Gonzalo Haro Esteban no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Carlo Andrico va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Segarra enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andreas Steinkellner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Gidi Israeli va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

penya enric

Goles Goles

  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 29 en Oleg Kutin va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Èdgar Amatllé podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 164 Minuto 53 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 53 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de penya. Vidal Cruxeiras el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sebastià Reig va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Èdgar Amatllé, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Diego Mendoza, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. penya va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): penya va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Ángel Manuel Pita va quedar-se sol davant el porter Xanti Idarreta, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Èdgar Amatllé va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Sebastià Reig va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.