Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escupa fetges (797533) - Botijo Mecánico (491104) » 457839772: T42/J1/III

Liga 457839772 Información oficial sobre el partido 457839772 en Hattrick

28.12.2013 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 1 / III.8 (3415)

Atletico Cuellarano Alineación oficial del equipo 'Atletico Cuellarano' en el partido 2 - 6 Botijo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Botijo Mecánico' en el partido
0 - 1 Pepe Las Heras Pérez (8')
0 - 2 Pepe Las Heras Pérez (21')
0 - 3 Raúl 'Pichichi' Cubero (31')
0 - 4 Alessandro 'Spaghetti' Lanzillotta (32')
0 - 5 Pepe Las Heras Pérez (66')
0 - 6 Pepe Las Heras Pérez (83')
Samuel Talsi (86') 1 - 6
Achref Ben Neji (89') 2 - 6
Atletico Cuellarano Alineación oficial del equipo 'Atletico Cuellarano' en el partido 2 - 6 Botijo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Botijo Mecánico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Atletico Cuellarano Alineación oficial del equipo 'Atletico Cuellarano' en el partido 4 - 2 Botijo Mecánico Alineación oficial del equipo 'Botijo Mecánico' en el partido
Tiene mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,7 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Cuellarano

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, Samuel Talsi es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 6, reduint la distància pels locals.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Cuellarano va acabar amb la pilota als peus de Achref Ben Neji que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Alberto Noriega quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Cuellarano va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Sébastien Chagneau va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Cuellarano va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 89 que Edgars Usāns no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Cuellarano es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Téo d'Andrade no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Miarons al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alexis Carranza.

Botijo Mecánico

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Hoosiers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pepe Las Heras Pérez.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Hoosiers per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 21. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Pepe Las Heras Pérez. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Raúl 'Pichichi' Cubero va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hoosiers. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Alessandro 'Spaghetti' Lanzillotta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Hoosiers va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Pepe Las Heras Pérez va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Pepe Las Heras Pérez va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Després de 88 minuts, Raúl 'Pichichi' Cubero va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Miguel Cucaller va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Angelo Karelse va entorpir al marcador d'en Joan Carles Ull per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Al minut 17 en Mehedi Yunis va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roar Hesselbjerg.