Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSV eteranos (995152) - Madriz City Football Club (1593386) » 457839618: T42/J5/III

Liga 457839618 Información oficial sobre el partido 457839618 en Hattrick

25.01.2014 14:00:00
Liga: Temporada 42 / Jornada 5 / III.5 (3412)

PSV eteranos Alineación oficial del equipo 'PSV eteranos' en el partido 2 - 0 Bocachanclas Alineación oficial del equipo 'Bocachanclas' en el partido
Silvius Firică (24') 1 - 0
Silvius Firică (52') 2 - 0
PSV eteranos Alineación oficial del equipo 'PSV eteranos' en el partido 2 - 0 Bocachanclas Alineación oficial del equipo 'Bocachanclas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PSV eteranos Alineación oficial del equipo 'PSV eteranos' en el partido 2 - 0 Bocachanclas Alineación oficial del equipo 'Bocachanclas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV eteranos

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Silvius Firică, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del eteranos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Marc Bodet el va rematar Silvius Firică amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Daniel Astort, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Montilla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de eteranos, en Xocas Cameán, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del eteranos puguin veure en Benet Torns jugant de nou; ja que al minut 89 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Óscar Álvarez el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Bocachanclas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Nicolau Rodrigues, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Octavian Dicu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Esteban Méndez per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 25, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bocachanclas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maties Masjoan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Maties Masjoan va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pedro Arias Díaz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Bocachanclas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Arias Díaz, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rutger van der Wulp de Bocachanclas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Kerd Harrak de Bocachanclas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Konrad Knoble va prendre el seu rol al minut 87.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Al minut 89, Rutger van der Wulp va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Bocachanclas no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.